húsbavágó kampány

A könyv, ami kíméletlenül rámutat a húsevés igazságaira

Idén is belevágunk a Húsbavágó nevű kampányba, melynek keretein belül egy egész héten át háttérbe szorítjuk a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánlunk, mindemellett pedig programajánlatokkal is segítünk, hogy még sikeresebb legyen ez a hét gasztroközösségünknek.

Nosalty

Nem ijesztegni akarunk, de több nyomós okunk is van, hogy...

Június 13-a a húsmentesség világnapja. Ezen a napon Magyarország legnépszerűbb online recept- és gasztromagazinjánál, a Nosaltynál idén is figyelemfelkeltő kapmpányba kezdünk: a Húsbavágó! nevű kezdeményezés keretein belül egy egész héten át háttérbe szorítjuk a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánlunk gasztroközösségünknek.

Hering András

Heti Menü – a húsmentes héten csupa színes, zöldséges étel...

A tavalyi évhez hasonlóan a húsmentes világnappal indulva, június 13-tól egy egész héten át húst nem tartalmazó, mégis pazar ételekkel várunk titeket az oldalon. Tartsatok velünk, főzzünk színes, illatos, szezonális zöldséges alapanyagokból, és döbbenjünk rá végre, hogy heti 1-2 húsmentes nap bevezetése az életünkbe még nem a világ, de a bolygót talán megmenti!

Nosalty

Tömegek lesznek vegánok – ennyien vannak jelenleg

A vegánság manapság olyan gyakorta hallott kifejezés, hogy aki akarja, sem tudja elkerülni, és ez így van jól. Emberek, főként fiatalok tömege vált erre az állatvédelmet, tudatos táplálkozást, klímavédelmi és sokszor egészségügyi szempontokat is fókuszba állító életmódra. Na de pontosan hányan vannak ők, a vegánok?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek