17 forró és sűrű leves, aminek minden falatja csoda

Mi azokat a (forró) leveseket szeretjük ilyen hidegben, amelyeknek minden falatja mást és mást rejt, olyan sűrűek: egy kocka puhára főtt hús? Ízes sárgarépa? Zellerhasáb? Cukkini? Gomba? Galuska, gombóc, tészta? Vajon mi kerül a következő kanálba?

  1. 1.

    Waterzooi - gyors csirkeleves

  2. 2.

    Póréhagymás-baconös burgonyaleves

  3. 3.

    Fradileves

  4. 4.

    Corn chowder, az amerikai, zöldséges kukoricaleves

  5. 5.

    Tárkonyos raguleves krumpligombóccal

  6. 6.

    Kókusztejes raguleves

  7. 7.

    Minestrone ricottás tortellinivel

  8. 8.

    Gyömbéres-kurkumás csirkeleves

  9. 9.

    Kapros-petrezselymes raguleves

  10. 10.

    Bakonyi kapros raguleves

  11. 11.

    Tárkonyos-vargányás vaddisznó raguleves

  12. 12.

    Perzsa csirkeleves ghondi-gombóccal, csicseriborsóval és sáfránnyal

  13. 13.

    Minestrone leves pestós baguette-tel

  14. 14.

    Gyors, zöldséges csirkeleves

  15. 15.

    Édesburgonyás csicseriborsó-leves

  16. 16.

    Savanyúkáposztás-raguleves

  17. 17.

    Thai vörös currys csirkeleves rizstésztával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek