11 leves, amit nagy eséllyel még sosem kóstoltál
Portugál kolbászos, olasz tojásos, finn lazacos, epres-mákos, krémes spenótos, sóskás-tojásos? Bizony, ezek mind-mind extra levesek, melyekkel új kedvencekre tehetsz szert!
NosaltyPortugál kolbászos, olasz tojásos, finn lazacos, epres-mákos, krémes spenótos, sóskás-tojásos? Bizony, ezek mind-mind extra levesek, melyekkel új kedvencekre tehetsz szert!
NosaltyBecsinált leves vagy egy laktató lebbencs-, esetleg gombás palóc- vagy görcsleves? Nem lehetetlen egészen olcsón főzni laktató levest, főleg, ha magyaros!
NosaltyA majonéz sokoldalúbb alapanyag annál, hogy csak a sült krumplit tunkold bele! Napi Tippünkben eláruljuk, hogyan teheted még krémesebbé a melengető leveseidet vele.
Szász NóriGombóc, hús, zöldség, tejszín, tejföl, tészta egy sűrű, melengető levesbe zárva. Kedvenceink a gazdag levesek, főleg télen! Második fixen nem kell utánuk, maximum egy kávé és mondjuk egy-két csokis keksz.
NosaltyNincs igazán ellenvetésünk, ha valaki elénk tesz egy kondér gazdag, húsos-zöldséges levest. Ilyenkor, télen főleg imádjuk, mert melenget és laktat egyszerre, és még főételre se vágyunk utána, olyan kiadós.
NosaltyItt van az ősz, itt van újra, és ezzel elérkezett ennek a lélekmelengető, krémes fehérbabos levesnek is az ideje. Nincs is jobb időszak, mint ilyenkor megfőzni ezt az egyszerre laktató és rendkívül egészséges fogást, amibe egy extra hozzávaló is került: fodros kel!
Hering AndrásVöröshagymás-pirospaprikás alap zsiradékon, hús és zöldségek: általában ez a magyaros levesek alapja. Mutatunk babos, káposztás, krumplis, gombás, marhahúsos, kolbászos verziót is. Minden sűrű és gazdag magyaros leves egy helyen!
NosaltyHa valami frissítő hűsítőre vágysz ebben a forróságban, segítünk. Szemkápráztatóan színes és ínycsiklandozóan nyárias leveseket gyűjtöttünk össze neked, amikért egyszerűen odaleszel!
NosaltyTöbbek között olyan klasszikusok is helyet kaptak a listán, mint a gulyásleves, palócleves és a becsinált leves. Neked melyik a kedvenc magyaros levesed?
NosaltyMegáll bennük a kanál, zöldségesek, krumplisak, gazdagok, húsosak. Lakjatok jól ma levessel!
NosaltyTárkonyos ragulevesekkel jóllakni élmény, hiszen a zöldfűszer íze utánozhatatlan. Kerüljön bele csirke vagy pulyka, tejszín vagy tejföl, sok-sok-zöldség és egy pici citrom.
NosaltyCsodásan gazdag levesek, melyek mindegy, milyen névre hallgatnak, az köti össze őket, hogy kerül beléjük egy laktató, és mindenki által imádott alapanyag: krumpli.
NosaltyHipp-hopp megvagy velük, mert csirkével készülnek, mégis hozzák a húsleves örömét.
NosaltyAkkor szeretjük, ha olyan sűrű, hogy a kanál is alig találja az útját benne! Tejföl és kenyér le ne maradjon.
NosaltyMelengető, és zöldségek erejétől roskadó levesekkel készültünk a nagy hidegben. Ami közös bennük, az a csodás karfiol.
NosaltyBizony, a műanyag ételhordó doboznak is van lejárati ideje. Mutatjuk, honnan tudhatod, hogy itt az ideje leselejtezned.
NosaltyHa nem tudod, mit kezdj magaddal munka vagy suli után, akkor irány a konyha, és kényeztesd magad egyik kedvenc krémes desszertünkkel!
NosaltyNem annyira ismert ez a gyümölcsléfajta, pedig igazán hasznos lehet, ha éppen a fogyás a cél.
Kanalazzunk finom, magyaros ízvilágú gombalevest, amibe tészta is került, majd a főétel és a desszert kategóriáját összevonva, falatozzunk a túrókrémmel töltött buktacsodából.
Selymesítsd mascarponéval a tortakrémet, hogy tökéletes kényeztetést kapjon a szülinapos!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...