Melyik zöldségleves melegíti fel a csillagjegyed most, hogy visszatért a...
Ha már hideg van, akkor a melengető zöldséglevesekről kérdeztük meg a csillagokat: és téged melyik recept boldogít ma?
NosaltyHa már hideg van, akkor a melengető zöldséglevesekről kérdeztük meg a csillagokat: és téged melyik recept boldogít ma?
NosaltyMa tutira nincs időnk és kedvünk sokat töprengeni a menün, szóval az első két fogás egy ünnepek előtti rapid ebéd, a desszert pedig egy a sok ünnepi finomság közül!
NosaltyNemzetközi vizeket átszelő hármasfogat laktat ma minket, és dönteni sem tudnánk, melyik receptet csípjük jobban. A jó hír, hogy nem is kell!
NosaltyEzen a héten fixen bebizonyítjuk nektek, hogy a napi zöldségbevitelt irtó izgalmasan, finoman, változatosan, és gyakorlatilag bármelyik fogásba csempészve kivitelezhetjük. Tartsatok velünk ebben a hét napban is!
NosaltyZöldséglevesek sorakoznak most előttetek, melyek tökéletesek lesznek ebédre vagy vacsorára, ha nem esztek, vagy csak szimplán nem kívántok húst. Gazdagok, ízesek, laktatók. Melyik tetszik?
NosaltyNem fukarkodtunk ma sem a finom fogásokkal! Kedvencetek, a galuskás zöldborsó érkezik első fogásnak, majd készítsetek török bulgurgolyókat, mert mennyei, továbbá egy izgalmas, sós-édes rongyos pitét.
NosaltyAz alábbi fincsi leveseket nem kevés cukkinival dobtuk fel, válasszatok kedvetekre! Minestrone, krémleves és gazdag húsos zöldségleves is a listában.
NosaltyHa nincs semmi ötleted, hogy milyen levest készíts ebédre, akkor mi segítünk neked! Az alábbi listán szerepel tejszínes cukkinikrémleves, ínycsiklandozó laskaleves és citromos karalábéleves is.
NosaltyHa egy igazán gazdag és laktató levest szeretnél készíteni, akkor egyszerűen imádni fogod ezeket a tejfölös finomságokat!
NosaltyHa te is szeretnéd elkerülni a kellemetlen tavaszi megfázást, akkor készíts egy jó nagy adag gazdag zöldséglevest!
NosaltyPersze, a húsleves örök kedvenc, de nem tehetjük MINDIG az asztalra. Ha egy hústalan, de mégis gazdag opciót keresünk, az alábbi listában találhatunk bőven.
NosaltyKaralábé, becsinált, erdélyi gombóc, minestrone, spenót és csicseri, van itt minden, mint a búcsúban, csak győzzük kanalazni!
NosaltyMi sem lehetne egyszerűbb egy zöldségleves elkészítésénél, igaz? A felszeletelt alapanyagok mennek a fazékba a vízzel, majd forralunk, várunk, és láss csodát: már készen is van az ebéd! Miért kéne ezt tovább bonyolítani? Nos, beszéljenek magukért az ízek.
Lakos BenedekLehet paradicsomos, spenótos, minestrone, burgonyás, brokkolis, tejszínes, currys, borsós, mindenféle levest szeretünk!
NosaltyMai menünkben húst mentünk hortobágyiba, sült céklát teszünk a salátánkhoz, és még egy madártejet is összehozunk a megmaradt tojásfehérjéket használva.
Macsuga ViktóriaNemcsak finomak együtt, keverékük a szív- és érrendszer egyik legjobb természetes támogatója is lehet. A hibiszkusz és a rooibos hatásairól:
Németh OrsiA levelek összeérése nemcsak esztétikai kérdés: a zsúfolt elrendezés betegségekhez, kártevők megjelenéséhez és a növények legyengüléséhez is vezethet.
Németh OrsiSokan automatikusan a szupermarketek polcainak mélyére nyúlnak, mert biztosra veszik, hogy ott frissebb, hosszabb szavatosságú árut találnak. Bár ez elsőre logikusnak tűnhet, a szokás több kellemetlenséget és rejtett következményt hordoz, mint gondolnánk.
A magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
A Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...