13 kívánatos kakaós csiga, ami úgy tekereg, hogy még

Kakaós csigát minden kicsinek és nagynak! Van fahéjas, kókuszos, mindenféle már, de a klasszikus kakaótól ragadó, fincsi változatot nem tudja letaszítani a trónról!

A kakaós csiga az az édes péksütemény, amit senkinek sem kell bemutatni. Gyerekekkorunktól végigkísér minket, imádjuk girbe-gurba alakját, kakaós töltelékétől pedig elszáll az agyunk. Ti hogyan eszitek a kakaós csigát? Beleharapni rögvest a közepéig, vagy szépen lesodorjátok kívülről befelé haladva?

 1. 1.

  Vegán kakaós csiga

 2. 2.

  Kakaós csigák Zubi konyhájából

 3. 3.

  Kakaóscsiga-muffin

 4. 4.

  Cukkinis kakaós csiga

 5. 5.

  Kakaós és fahéjas csiga

 6. 6.

  Hagyományos kakaós csiga

 7. 7.

  Glutén- és laktózmentes kakaós csiga

 8. 8.

  Egyszerű kakaós csiga

 9. 9.

  Monkey Rolls

 10. 10.

  Vegán mini kakaós csigák

 11. 11.

  Kakaós csiga

 12. 12.

  Kakaós csiga Szűcs Anett konyhájából

 13. 13.

  Foszlós, extra puha kakaós csiga

Még több kakaós csiga itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?