Így lesz mennyei a vegák karácsonya!

Ha vegetáriánus vagy, valószínűleg most a karácsonyi frászt hoztuk rád, semmint a meghitt ünnepi hangulatot, és a kedvet a nagy, családi lakomákhoz.

Karácsonyi menü vegáknak

Ha nem eszel húst, húsféléket és tojást, de tej és tejtermék bármikor jöhet, nincs könnyű dolgod egy hagyományos ünnepi vacsora elkészítésénél. De ne csüggedj, segítünk, íme, a menüajánlatunk:

Ha ovo-vegetáriánus vagy, azaz sem tejet, sem tejterméket, sem húsféléket nem fogyasztasz, de tojást igen, itt találod a neked való fogásokat:

Még több ovo-vegetáriánus receptet itt találsz!

Ha sem a tejtermékek, sem a tojás nem szerepel a "tiltólistádon", kiváló karácsonyi menüt állíthatsz össze magadnak és vendégeidnek:

Lakto-ovo-vegetáriánus receptek között itt böngészhetsz!

Ha sem a hús, sem a hal, sem a tejtermékek, sem a tojás nem hoz lázba, csupán zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék szerepelnek az étrendedben, itt a neked összeállított karácsonyi ebéd vagy vacsora:

Vegán receptekért kattints ide!

Még több karácsonyi receptet itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 trükk, ami az egyszerű köretedből elegáns ünnepit varázsol

Ha ünnep van, úgy érezhetjük, hogy mindenből a legszebbet, a legelegánsabbat kell elővenni, legyen az étkészlet, jókedv vagy éppenséggel köret. Persze az idő vagy a pénz nem mindig adott minderre: nézzük meg hát, hogy lesz a szerény karácsonyi köretből (pofonegyszerűen) elegáns!