Így lesz mennyei a vegák karácsonya!

Ha vegetáriánus vagy, valószínűleg most a karácsonyi frászt hoztuk rád, semmint a meghitt ünnepi hangulatot, és a kedvet a nagy, családi lakomákhoz.

Karácsonyi menü vegáknak

Ha nem eszel húst, húsféléket és tojást, de tej és tejtermék bármikor jöhet, nincs könnyű dolgod egy hagyományos ünnepi vacsora elkészítésénél. De ne csüggedj, segítünk, íme, a menüajánlatunk:

Ha ovo-vegetáriánus vagy, azaz sem tejet, sem tejterméket, sem húsféléket nem fogyasztasz, de tojást igen, itt találod a neked való fogásokat:

Még több ovo-vegetáriánus receptet itt találsz!

Ha sem a tejtermékek, sem a tojás nem szerepel a "tiltólistádon", kiváló karácsonyi menüt állíthatsz össze magadnak és vendégeidnek:

Lakto-ovo-vegetáriánus receptek között itt böngészhetsz!

Ha sem a hús, sem a hal, sem a tejtermékek, sem a tojás nem hoz lázba, csupán zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék szerepelnek az étrendedben, itt a neked összeállított karácsonyi ebéd vagy vacsora:

Vegán receptekért kattints ide!

Még több karácsonyi receptet itt találsz!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

#HÁZICSEMEGE: Városiak, fiatalok, mégis egy tanyán váltják valóra álmaikat –...

Miért dönt úgy egy informatikus és egy divattervező, hogy a nagyvárosi életet és karriert hátra hagyva egy óriási tanyán kezdenek újra mindent, életüket pedig a fenntartható gazdálkodásnak szentelik? A Nosalty és a Suzuki #HÁZICSEMEGE című sorozatának legújabb részében Juhász Anna és Goldmann Dávid a bekölcei Remény Farmon mutatták meg, hogy a csirketenyésztés is lehet emberséges, hovatovább környezetkímélő is. (x)

Szponzorált tartalom

További cikkek