HETI MENÜ: minden nap egy különleges FŐZELÉK, hogy az is megszeresse, aki eddig utálta

Ha eddig nem rajongtál a főzelékekért, mert mindig a menzás évek rémképe ugrik be, ha meghallod a szót, hát most majd tuti megváltozik benned minden. Semmi csomós rántás, és még a megszokott ízektől is elrugaszkodunk néha! Főzzetek velünk újabb hét napon át! Na jó, vasárnap csalunk...

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek