Heti menü: "mi van a hűtőben?"

Az ünnepek előtti rohanásban alig van időnk a főzésre, így a hétre csupa olyan menüt választottunk nektek, amik olcsók, gyorsak, és alapanyagaik talán ott vannak a hűtődben.

Hozzászólások

Keti27

nem túl változatos.. szinte egész héten tészta + némelyik nap krumpli :)

Potyimama

Nekem tetszik, mert ez a hét els?sorban az id?nk megtakarításáról szól, másrészt, hogy túlzottan ne költekezzünk...

Címlapról ajánljuk

Tanuljunk meg jól főzni a konyha négy elemével – 2....

Földrajzi elhelyezkedéstől és kultúrától függően más és más zsiradékok határozzák meg egy nemzet konyhaidentitását. Ami nekünk a napraforgóolaj és az állati zsír, az az olaszoknak az olívaolaj, a franciáknak meg a vaj. Na de hogyan váljunk mestereivé az zsiradékok használatának? Négyrészes sorozatunk 2. fejezete következik.

Karsai Roni

További cikkek