Ezt szerettétek a Facebookon!

Rajongója vagy már a NoSaltynak a Facebookon? Közösségi oldalunkon napról napra kiváló receptötletekkel, cikkajánlókkal segítünk eldönteni az örök dilemmát, hogy mit főzz! Sőt, tapasztalataidat, tippjeidet, trükkjeidet is megoszthatod a többi NoSalty-rajongóval!

Mit főzzek?

Szinte nincs olyan nap, hogy ne tennénk fel magunknak a világ egyik legnehezebb kérdését: mit főzzek ma? Hiszen egy háziasszonynak számtalan dolgot kell mérlegelnie, amikor kiválasztja az aznapi menüt. Az ebédnek alkalomhoz, évszakhoz, pénztárcához illőnek kell lennie, és az sem mindegy, hogy mennyi idő alatt készül el. A Facebook-oldalunkon ezek voltak a legnépszerűbbek!

Palócleves 2.

Hát eljött a magyar konyha napja a kollégiumban...a levest én kaptam. Gondoltam, kicsit kreatívabb leszek annál, hogy gulyáslevest készítsek, a "magyaros" ízek azonban kötelezőek voltak, ...

Körbe-körbe sült krumpli

Az Andi konyhája oldalon találtam egy receptet, ami nagyon megtetszett (muffinsütőben sült sajtos csirkecsiga) és az olyan mutatós, hogy szerettem volna, ha a köret is legalább olyan jól ...

Süssünk, süssünk valamit...

Mit süssek? Nem kevésbé fontos kérdés, hogy mivel lepd meg a szeretteidet, ha nassolnának vagy ropogtatnának valamit! A NoSalty Facebook-oldalán ezért nap mint nap újabbnál újabb és finomabbnál finomabb édességekkel és "sósságokkal" lepjük meg rajongóinkat!

Madártej Vicikó konyhájából

Egyik gyerekkori kedvencem vagy talán a legnagyobb. Édesanyám mindig vasárnap délután készítette, és nagy szerencsémre, szinte mindig maradt belőle hétfőre is. Viszont én értem ...

Extra sajtos rúd

Jamie Oliver "sós omlós tésztája" ez a süti, kis átdolgozással annak érdekében, hogy minél sajtosabb legyen.

Csatlakozz a NoSalty-hoz a Facebookon is! >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...