16 tejföltől szaftos egytálétel, amiből nem egyszerű választani

Sztrapacska simán vagy kaporral, dödölle, rakott krumpli különféle variációkban, tepsis karfiol, rakott káposzta, sterc? Egy a biztos: mindegyikre került egy jó csomó tejföl!

  1. 1.

    Túrógombóc 13. - juhtúrós, szalonnás

  2. 2.

    Sztrapacska Árvaváraljáról

  3. 3.

    Rakott krumpli zalai módra

  4. 4.

    Tepsis karfiol Márti konyhájából

  5. 5.

    Kapros rakott savanyú káposzta

  6. 6.

    Házi dödölle tejföllel, baconchips-szel

  7. 7.

    Osztrák sajtos galuska baconnel és sült hagymával

  8. 8.

    Sajtos rakott kelkáposzta

  9. 9.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  10. 10.

    Sajtos rakott krumpli, előfőzés nélkül

  11. 11.

    Paprikás krumpli

  12. 12.

    Lisztes sterc sült hagymával

  13. 13.

    Rakott krumpli kolbászhúsos-gombás-zöldséges raguval

  14. 14.

    Csőben sült burgonya görög módra

  15. 15.

    Rakott krumpli rácosan

  16. 16.

    Kapros juhtúrós sztrapacska füstölt szalonnával Gáspár Beától

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek