7 sajtos egytálétel, amely rakott rétegekkel csábít
Rétegzett, zöldséges, fűszeres, ízletes, szaftos sajtos egytálételeket választottunk mára nektek, válogassatok!
NosaltyRétegzett, zöldséges, fűszeres, ízletes, szaftos sajtos egytálételeket választottunk mára nektek, válogassatok!
NosaltyA rakott ételek elképesztően laktatók, ha azonban sertéshússal készülnek, megülhetik a gyomrunkat. Éppen ezért most olyan variánsokat hoztunk, melyek pulykával sültek.
NosaltyA rakottas egy igen sokszínű és tág fogalom: tartozhatnak bele klasszikus, sós egytálételek és édes, gyümölcsös, porcukros desszertek is. Az alábbi összeállításba került mindkét kategóriából, tessék mazsolázni!
NosaltyNem spórolt a paradicsommal egyik recept sem: szakácsaink rendesen megpakolták a következő zöldséges/húsos rakottasokat, hogy senki ne maradjon éhen!
NosaltyA jó rakottas textúrák extremitásai közt válik tökéletessé, ami magyar szavakkal annyit jelent, hogy a belseje szaftos és krémes, míg a teteje ropogós és aranybarna. Most ez utóbbi rétegre fogunk koncentrálni a Napi Tipp keretében, és megnézzük, mitől lesz igazán roppanós.
Lakos BenedekKiadós ebédet keresel hétvégére? Több éhes száj is azt várja, hogy mit varázsolsz az asztalra? A megmentés az alábbi receptek formájában érkezik, válogass kedvedre, mindegyik isteni!
NosaltyNe mondja senki, hogy nem lehet zöldségekkel jól lakni! Érkezik az állítás cáfolata az alábbi receptek képében: mindegyik zöldséges, mindegyik ízekkel túlcsorduló, mindegyik egy kész lakoma!
NosaltyRétegezzünk mindent egy tepsibe: húsok, zöldségek mind jöhetnek. Az összezártságból szaftos, lenyűgöző fogások születnek, ne hagyjuk ki őket!
NosaltyA tészták egyszerűen megfőzve, majd szószba forgatva is isteniek, de kétszeresen istenivé válnak, amikor fogjuk őket szószóstul, sajtostul, mindenestül, és belökjük a sütőbe. Na, akkor történik az igazi varázslat!
NosaltyAz egytálételek legfőbb előnye, hogy a főétel és a köret egy tálban készül, és nem kell hozzá külön tésztát, rizst, krumplit főzögetni. Imádjuk őket, főleg hétköznap!
NosaltyA rakott ételek mindenki szívét képesek elrabolni, főleg akkor, ha jó alaposan meg vannak szórva sajttal. A most következő receptek mind ilyenek, lehet közülük válogatni.
NosaltyHa gyorsan le szeretnéd tudni a főzést, egészségeset és laktatót ennél, próbáld ki a következő receptek valamelyikét. Nem fog csalódás érni!
NosaltyRakni nagyon sok mindent lehet: zöldségeket, húst, krumplit és még sorolhatnánk. Ezeknek sokszor azonban egy kulcsa van: a hús. Ettől lesz ugyanis jó szaftos az étel, használjuk tehát bő kézzel. Az alábbi receptek közül többet is ér választani.
NosaltyEzekkel az ételekkel alig lesz dolgod, ráadásul másnap is ugyanolyan finomak, mint frissen... már ha nem eszi meg egy pillanat alatt a család!
NosaltyMai menünkben húst mentünk hortobágyiba, sült céklát teszünk a salátánkhoz, és még egy madártejet is összehozunk a megmaradt tojásfehérjéket használva.
Macsuga ViktóriaNemcsak finomak együtt, keverékük a szív- és érrendszer egyik legjobb természetes támogatója is lehet. A hibiszkusz és a rooibos hatásairól:
Németh OrsiA levelek összeérése nemcsak esztétikai kérdés: a zsúfolt elrendezés betegségekhez, kártevők megjelenéséhez és a növények legyengüléséhez is vezethet.
Németh OrsiSokan automatikusan a szupermarketek polcainak mélyére nyúlnak, mert biztosra veszik, hogy ott frissebb, hosszabb szavatosságú árut találnak. Bár ez elsőre logikusnak tűnhet, a szokás több kellemetlenséget és rejtett következményt hordoz, mint gondolnánk.
A magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...