20 mennyei, csokoládéban úszó desszert, amivel kedvenc édességünk világnapját ünnepelhetjük

Ma, július 7-én van a csokoládé világnapja, ezért ünnepeljük a kerek, a szögletes, a hosszú, a rövid, a gömbölyű, a lapos, a tömör, a lyukas, a csomagolt, a meztelen, az egész, a megkezdett, az édes, a keserű, a csöves, a mogyorós, a tej-, a likőrös, a tavalyi, az idei és minden olyan csokoládés süteményt, amit csak készítenek a világon.

  1. 1.

    Vegán csokitorta

  2. 2.

    Gigászi csokitorta

  3. 3.

    Mentes csokitorta

  4. 4.

    Céklás-étcsokis brownie

  5. 5.

    Sós-csokis tart

  6. 6.

    Triplacsokis ombre torta

  7. 7.

    Cseresznyés-csokis pite sütés nélkül

  8. 8.

    Kétcsokis pite levendulás-erdei gyümölcsös zselével

  9. 9.

    Csupa csoki torta sütés nélkül

  10. 10.

    Omlós duplacsokis keksz

  11. 11.

    Dupla csokis trüffeltorta

  12. 12.

    A leggyorsabb csokitorta

  13. 13.

    Csokis-vaníliás csodakuglóf

  14. 14.

    A legegyszerűbb sajttorta fehércsokival

  15. 15.

    Áfonyás-fehércsokis muffin

  16. 16.

    Sós mogyorókrémes-étcsokoládés pite

  17. 17.

    Makadámdiós, fehér csokoládés keksz

  18. 18.

    Vegán csokoládémousse

  19. 19.

    Barnasörös-csokoládétorta

  20. 20.

    Amerikai csokoládédarabkás keksz

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk