30 étel júniusra

Hivatalosan is itt a nyár, és ezzel együtt az aktuális havi receptválogatásunk is, amelyben összeszedtük, hogy mi az, amit júniusban érdemes lesz megfőzni!

  1. 1.

    Nyári zöld gazpacho

  2. 2.

    Tejszínes-gombás borjúragu

  3. 3.

    Olívaolaj fagyi

  4. 4.

    Málnás limonádé

  5. 5.

    Nyári bableves (Bableves 6.)

  6. 6.

    Szirupos-darabos eperlekvár

  7. 7.

    Korianderes édeskömény-saláta

  8. 8.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  9. 9.

    Ropogós kovászos uborka

  10. 10.

    Petrezselyem pesto

  11. 11.

    Mentaszörp gyömbérrel

  12. 12.

    Pappa al pomodoro (Toszkán paradicsomleves)

  13. 13.

    Cseresznyés pite

  14. 14.

    Ricottás-paradicsomos pite

  15. 15.

    Grillezett őszibarack kecskesajttal

  16. 16.

    Nyár a télben csirke

  17. 17.

    Shrub

  18. 18.

    Málnás-mandulás minipite

  19. 19.

    Zakuszka ihlette sült paprika pesto

  20. 20.

    Joghurtos citromhab

  21. 21.

    Diós-túrókrémes padlizsántekercsek

  22. 22.

    Hideg tökleves

  23. 23.

    Sültpaprika-krémleves quinoával és avokádóval

  24. 24.

    Bodzás panna cotta epervelővel

  25. 25.

    Pórés kukoricaleves

  26. 26.

    Ajvár

  27. 27.

    Elvis kedvenc barbeque szósza

  28. 28.

    Balzsamecetes sültpaprika saláta

  29. 29.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  30. 30.

    Málnás minitorta

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!