Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Shrub

Shrub
Shrub
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyjából 3 éve fedeztem fel ezt az italt, egy ismerősnek köszönhetően. Azóta nincs nyár shrub, vagyis gyümölcsös ecet nélkül. Ráadásul gyümölcshulladékból is készíthetjük.

hozzávalók / 12 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott gyümölcsöt feldaraboljuk, és egy kisebb befőttes üvegbe tesszük.
  2. Felöntjük az ecettel, majd min 1 napig, max 2 hétig állni hagyjuk a hűtőben.
  3. Leszűrjük, majd az ízlés szerinti cukorral felfőzzük.
  4. Visszaöntjük az áztató üvegbe, majd teljesen kihűtjük. Szódával, ásványvízzel, roséval felöntve, hidegen fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 972
elküldve: 1
receptkönyvben: 123
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Coook

Mióta szakács: 2014.04.07.
73 recept

receptjellemzők

konyha: arab
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatitkok: gourmet
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: ital
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös ecet, evetes innivaló, gyümölcsös ecetes innivaló

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

24
őszibarack 1 közepes db
almaecet 2.5 dl
cukor 5 dkg