19 torkos fogás csütörtökre

Bár arról megoszlanak a vélemények, mikor kell torkos csütörtököt ülni, a lényeg az "eszem-iszomon" van, így az időpont másodlagossá válik. Egy a fontos: ne fogd vissza magad.

  1. 1.

    Egybesült karaj Gravy mártással

  2. 2.

    Bajor sertéssült burgonyagombóccal

  3. 3.

    Narancsos kacsa

  4. 4.

    Oldalas rozmaringos krumplival zellermártással

  5. 5.

    Gombás-tejszínes karaj

  6. 6.

    Esterházy-rostélyos

  7. 7.

    Sült marha krumplival

  8. 8.

    Marhasült vörösboros pecsenyelével

  9. 9.

    Tarajos-baconös sült karaj

  10. 10.

    Sült oldalas, ahogy nagyanyáink készítették

  11. 11.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  12. 12.

    Klasszikus cigánypecsenye

  13. 13.

    Fokhagymás karaj mustáros gnocchival

  14. 14.

    Rácson sült kacsa

  15. 15.

    Malacsült lusta krumplival és részeges káposztával

  16. 16.

    Bécsi szelet citromos pácban

  17. 17.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  18. 18.

    Libacomb sütőtökkel és házi röszti burgonyával

  19. 19.

    Sertéscsülök terrin

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!