15 szélsebes nyári recept 15 perc alatt!

Ebben a hőségben enni sincs nagy kedv, főzni meg pláne. Van pár tuti tippünk olyan fogásokra, amelyekkel percek alatt elkészülsz!

A 30 fok körüli hőségben sokszor csak inni van kedvünk - de enni azért kell. Ilyenkor el kell felejteni a sokáig rotyogó ételeket, amelyek készítése bemelegíti a konyhát. De mivel a szendvics nem megoldás, hoztunk pár olyan isteni falatot, amivel 10 perc alatt elkészülsz, és nem kell a meleg konyhában ácsorognod.

  1. 1.

    Kovászosuborka-leves

  2. 2.

    Cukkini carbonara módra

  3. 3.

    Avokádó saláta

  4. 4.

    Ayran házilag

  5. 5.

    Hideg uborkaleves

  6. 6.

    Görög saláta

  7. 7.

    Paradicsomos bruschetta

  8. 8.

    Görögdinnyeleves mentával

  9. 9.

    Borsós-szalonnás tészta

  10. 10.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

  11. 11.

    Olívaolajos spagetti fokhagymával és chilivel

  12. 12.

    Nyári zöld gazpacho

  13. 13.

    Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

  14. 14.

    Kapros dinnyeleves

  15. 15.

    Spagetti al lemone

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Legújabb receptek

Hagyományos ludaskása

Ősszel és télen gyakran fogyasztunk libát, amely kiváló fehérje-, vas-, B2- és B6-vitaminforrás. Márton-napon pedig még inkább a libahús dukál. A Ludaskása az egyik legnépszerűbb ...

Boróka szirupos mocktail

Az Agárdi Blue Chamelon 0%-os boróka sziruppal szuper alkoholmentes italokat tudunk készíteni. Így, ha nem szeretjük az alkoholt, vezetünk vagy csak úgy kipróbálnánk, akkor itt van két ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...