14 apró, puha GNOCCHI többféle ízesítésben

Van itt spenótos, mascarponés, sütőtökös, sajtos, halas, édesburgonyás, sárgarépás vagy akár céklás is!

  1. 1.

    Tonhalas gnocchi

  2. 2.

    Paradicsomos-gombás gnocchi

  3. 3.

    Sütőtökös gnocchi zsályával

  4. 4.

    Céklás ricotta-gnocchi

  5. 5.

    Soksajtos gnocchi

  6. 6.

    Lusta spenótos gnocchi

  7. 7.

    Mascarponés-gorgonzolás gnocchi

  8. 8.

    Céklás gnocchi

  9. 9.

    Gnocchi arrabiata

  10. 10.

    Baconös-póréhagymás gnocchi sajtszószban

  11. 11.

    Gluténmentes édesburgonya gnocchi

  12. 12.

    Kétsajtos paradicsomos gnocchi

  13. 13.

    Sárgarépás gnocchi

  14. 14.

    Sült paprikás gnocchi

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!