gnocchi

5 étel, amit kihozhatsz egy doboz mascarponéból

A gazdag, tejszínes krémsajt gyakori vendég lehet a hűtőnkben, de talán a legtöbbször tiramisu készül belőle. Ami persze nem baj, azonban mégis adódhatnak olyan helyzetek, hogy van otthon mascarpone, de nem akarunk kávét főzni és rétegezni. Mit tegyünk ilyenkor?

Lakos Benedek

7 nap, 7 étel – a tél legszínesebb (olcsó) fogásait...

Amikor az ember télen is egészségesen szeretne étkezni, két dolog tűnik nehezen megugorható problémának: a gazdaságosság és a változatosság. Mivel kevesebb lehetőségünk van szezonális zöldségek és gyümölcsök terén, minden utolsó csepp kreativitásunkra szükség lesz. Ebben segít a lenti kis összeállítás: gyors, színes és egészséges ételek következnek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.