Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás gnocchi

Céklás gnocchi
Céklás gnocchi
95 perc / előkészület: 90 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha szeretitek a céklát és a krumplis nudlit is, akkor bátran kombináljátok őket. Nemcsak gyönyörű színe lesz, és ízletes, hanem nagyon egészséges is. Dióval, kéksajttal és rukkola-pesztóval nagyszerűen harmonizál! 

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát és a burgonyát főzzük meg héjában. A céklának több idő kell, hogy megpuhuljon. Miután megfőttek, hámozzuk meg, amíg melegek, majd a burgonyát törjük át, a céklát botmixerrel pürésítsük.
  2. Adjuk hozzá a lisztet, a tojást és a sót, és finoman dolgozzuk össze a tésztát. Bőségesen lisztezett deszkán sodorjunk belőle nagyjából két cm vastag rudakat, és vágjuk fel kb. 2-3 centis darabokra. Gombócozzuk ki őket, majd egy villa segítségével formázzuk meg őket.
  3. Forrásban lévő sós vízbe dobjuk bele a gnocchikat, majd miután feljöttek a víz felszínére, már szűrhetjük is le őket.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 790
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1156 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

céklás nudli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

235
cékla 30 dkg
burgonya 50 dkg
finomliszt 20 dkg
tojás 1 db
1 tk