Diétás

5:2 diéta – a brit őrület

A gyors fogyást ígérő diéta leginkább egy életmód-program, melynek lényege, hogy 5 napig azt eszel, amit szeretnél,  majd pedig 2 nap méregtelenítő böjt következik.

Nosalty.hu

Nehéz a hal?

Egy ismerősöm hozzám fordult, hogy miért könnyű étel a hal, hiszen ő előző nap készített, és megülte a gyomrát. Kérdeztem tőle: hogyan csináltad meg? Mire ő: kirántottam.

Bodon Judit dietetikus

A cukorbetegségről

A cukorbetegség különféle típusai egyre gyakoribbak Magyarországon. Az étrendhez kapcsolódó sorozatunk első részében ismerkedjünk meg a betegség alapvető jellemzőivel.

Bodon Judit dietetikus

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!