r
Nosalty Logó

Zöldséges-almás csirkecombok

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Manci Szabó
Zöldséges-almás csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 474 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1897 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 99 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    794.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    499 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    144 micro
Összesen 474 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.8 g

Zsír

  • Összesen
    91.6 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3178.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    867 mg
  • Nátrium
    1997 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    148.1 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    661.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    578 micro
Összesen 1897 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    4 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 99 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kevés olívaolajban megpirítjuk a csirkecombokat.
  2. Rátesszük a mexikói köretet, a gerezdekre vágott almát, mazsolát, szegfűszeget, sót, ételízesítőt és az őrölt borsot.
  3. Fedő alatt kb. 20 percig főzzük, közepes lángon.
  4. Főtt rizzsel vagy tarhonyával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 673
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 02.

Ajánló

Kezdőknek is jó szívvel ajánlom, mert egyszerű, gyors és egészséges étel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Manci Szabó 31 recept

Akár egytálételnek is kitűnő. Egészséges, finom és könnyen elkészíthető étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...