Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres lazac steak

Zöldfűszeres lazac steak
Zöldfűszeres lazac steak
14 perc / előkészület: 10 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Először ettünk lazacot. Nagyon finom, karakteres íze van. Igen ízletes, finom fogás.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat megszabadítjuk a bőrétől és egy szemöldökcsipesszel kihúzogatjuk az egy sor szálkáját.
  2. Az összes alapanyagot összkeverjük egy mozsárban, és befedjük vele a lazacot. Folpack-kal lefedve, egy éjszakára hűtőbe tesszük pácolódni.
  3. Egy kanál vajat felolvasztunk (vagy olívaolajat használunk), és forró teflonserpenyőben 2-2 perc alatt mindkét oldalát megsütjük a halnak. Fordításnál nagyon kell vigyázni, nehogy eltörjön a szelet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 599
elküldve: 3
receptkönyvben: 96
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pácolt lazac steak, sült lazacfilé, kurkumás-curry-s lazac steak

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

timi.losonc
timi.losonc Mon, 2012-02-13 12:47

Imádtuk a párommal. Ez a fűszerkeverék isteni ízt adott a lazacnak!!! Köszönöm az ötletet :)

315
lazac 60 dkg
himalája só 1 tk
zöldbors 1 tk
fehér mustármag 1 tk
kurkuma 1 kk
curry por 1 kk
kapor 2 ek
petrezselyem 2 ek
koriander 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 2 ek
citrom 0.5 db