Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós fasírt sütőben sütve

Zöldborsós fasírt sütőben sütve
Zöldborsós fasírt sütőben sütve
70 perc / előkészület: 20 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szép, színtiszta marhahúst vettem, és most király módjára, ebből készült a zsírmentes, zsemlementes fasírt egy kis zöldséggel. :-) Valami isteni finom lett!!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elővesszük az aprítógépet, úgyis kihasználjuk most. Először beletesszük a hagymákat, a fűszereket (ne sajnáljuk), és jól besózzuk. Óvatosan, mert a paprikakrém is sós.
  2. Egy tálba átöntjük a fűszeres hagymákat.
  3. A húst kockákra vágjuk, és beledobjuk az aprítógépbe. Aprítás után mehet a hagymákhoz, illetve a tojás is és a zabkorpa, útifű maghéj is. Az útifű maghéj helyett lehet használni több zabkorpát, apró zabpelyhet is.
  4. Kézzel gyúrjuk össze, és végül jöhet a zöldborsó is, annyi, amennyit szeretnénk.
  5. Vizes kézzel csináljunk pici gombócokat, és tegyük sütőpapírral bélelt tepsire. Süssük a sütőben 180-190 °C-on, kb 50-60 perc alatt (egyszer érdemes megforgatni őket) készre.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 823
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

PeZsuRi

Mióta szakács: 2014.06.24.
136 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zsírmentes zsemlementes fasírt zöldséggel, borsós marhafasírt, zöldborsós marhahúsos fasírt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

160
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős paprikakrém 1 teáskanál
marhahús 0.5 kg
tojás 1 db
zabkorpa 3 ek
útifű maghéj 1 ek
zöldborsó 100 g