Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eredeti skót tojás

Eredeti skót tojás
Eredeti skót tojás
39 perc / előkészület: 15 perc főzés: 4 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nemrég megosztottam a saját verziójú hamis skót tojás receptemet, de most jöjjön az eredeti verzió is, amit rendszeresen készítek egy ideje.

hozzávalók / 8 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Bontsuk ki a kolbászhúst, és tegyük egy tálba, adjuk hozzá a mustárt és a fűszereket. 8 db tojást rövid ideig főzzük, kb. 4 percig, hogy a belsejük kocsonyás és kissé folyós maradjon. Hűtsük le, és "csomagoljuk" be a húsadagunkba egyenletesen, szép kérget formázva.
  2. Panírozzuk a szokásos módon, és süssük aranybarnára bő olajban őket.
  3. Akár reggelire is savanyúsággal, de akármikor készítjük is, egy kiadós, laktató ételből lakmározhatunk majd!
  4. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 6 637
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
105 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
konyha: skót
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos skót tojás

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

756
főtt tojás 8 db
kolbászhús 1 kg
vöröshagyma 1 közepes db
petrezselyem 1 csokor
mustár 1 ek
szerecsendió 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 2 db
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 15 dkg