Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsóleves csirkehússal

Zöldborsóleves csirkehússal
Zöldborsóleves csirkehússal
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a zsenge zöldborsót. Így gyakran készítek belőle levest. Furcsán hangozhat bele a cukor, de az az enyhe édes íz csak dob a levesen (aki akarja, elhagyhatja).

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, és felkarikázzuk. A húst felkockázzuk.
  2. A zsiradékot egy fazékban felhevítjük, rádobjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, és azokat is megpirítjuk.
  3. Ha minden megpirult, megszórjuk liszttel, cukorral, pirospaprikával. Összeforgatjuk, felöntjük vízzel, majd fűszerezzük. Ha mindez megvan, akkor készre főzzük.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 29
össznézettség: 39 161
elküldve: 5
receptkönyvben: 69
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nerovedova

Mióta szakács: 2012.04.29.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: levesek
szezon: nyár
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkés borsóleves, zöldborsóleves csirkemellel, csirkehúsos borsóleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

236
zöldborsó 50 dkg
sárgarépa 3 db
fehérrépa 1 db
csirkemell filé 30 dkg
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
cukor 1 csapott ek
víz 1.7 l