r
Nosalty Logó

Medvehagyma pestós bavette

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Medvehagyma pestós bavette
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 1017 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 2034 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 442 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    65.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2950.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    906 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    705 mg
  • Nátrium
    1192 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 1017 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.8 g

Zsír

  • Összesen
    131 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5900.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    1812 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1411 mg
  • Nátrium
    2385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    82 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    314 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    367 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    305 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 2034 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1282.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    394 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    307 mg
  • Nátrium
    518 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 442 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Bő sós vízben kifőzzük a bavette tésztát (al dente).
  2. Egy serpenyőben kisütjük a szalonnát pirosra, és egy tálban félrerakjuk.
  3. Adagonként készítjük el az ételt, a következő módon: egy serpenyőt kissé felforrósítunk, belerakunk 2 ek pestot, 30 másodpercig sütjük, hozzáadunk egy személyre elegendő tésztát, átforgatjuk, hozzáadunk egy személyre elegendő kisütött szalonnát, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint,még egyszer átforgatjuk és kész, elzárjuk a tüzet. Ez összesen kb. 3 percet vesz igénybe adagonként.
  4. Egy tányérra öntjük, a tetejére reszelünk grana padano sajtot, és tálaljuk.
  • Sütés ideje: 3 perc
  • Receptkönyvben: 165
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 23542
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 16.

Ajánló

Ajánljuk, amikor nagyon gyorsan szeretnénk egyszerű, de mégsem szokásos ízeket tálalni a családnak. Négy főre az adagot egyszerűen csak duplázzuk. pH besorolás: közepesen savasít

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem hagyott minket sokáig nyugodni a nemrég elkészített medvehagymás pestonk. Néhány nappal az elkészítése után, már alkalom is adódott a felhasználására. Ismét Mr Smith "dobott" össze egy kis egyszerű, de nagyon finom ételt. Ebben az ételben pont ez a szép, egyszerű, de mégis határozott, sajátos ízek jutnak érvényre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek