r
Nosalty Logó

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb

Salamon Csilla
Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

993
Kalória
51.9g
Fehérje
21.1g
Szénhidrát
78.1g
Zsír
443.5g
Víz
326.7g
Koleszterin
4.1g
Élelmi rost
10.6g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 993 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3972 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    51.9 g

Zsír

  • Összesen
    78.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    327 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1233.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    183 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    607 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    443.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    521 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    1283 micro
  • β-karotin
    3228 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    807 micro
Összesen 993 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    207.5 g

Zsír

  • Összesen
    312.5 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    1307 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4932.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    244 mg
  • Kálcium
    733 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    360 mg
  • Foszfor
    2429 mg
  • Nátrium
    1134 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    84.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

Víz

  • Összesen
    1774.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2084 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    163 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    62 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    679 mg
  • Retinol - A vitamin:
    789 micro
  • α-karotin
    5133 micro
  • β-karotin
    12913 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3227 micro
Összesen 3972 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    189 micro
  • β-karotin
    474 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 145 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk.
  2. A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk.
  3. A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk.
  4. Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát.
  5. Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk.
  6. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk.
  7. A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot.
  8. Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 45 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Nincs különösebb story, nagyon finom, laktató étel:).

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...