r
Nosalty Logó

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 993 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3972 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    51.9 g

Zsír

  • Összesen
    78.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    327 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1233.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    183 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    607 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    443.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    521 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    1283 micro
  • β-karotin
    3228 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    807 micro
Összesen 993 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    207.5 g

Zsír

  • Összesen
    312.5 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    1307 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4932.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    244 mg
  • Kálcium
    733 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    360 mg
  • Foszfor
    2429 mg
  • Nátrium
    1134 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1774.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2084 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    163 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    62 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    679 mg
  • Retinol - A vitamin:
    789 micro
  • α-karotin
    5133 micro
  • β-karotin
    12913 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3227 micro
Összesen 3972 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    189 micro
  • β-karotin
    474 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk.
  2. A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk.
  3. A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk.
  4. Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát.
  5. Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk.
  6. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk.
  7. A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot.
  8. Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4502
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb
Salamon Csilla 1202 recept

Nincs különösebb story, nagyon finom, laktató étel:).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!