Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb

Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb
Zöldbabos-krémsajtos csirkecomb
75 perc / előkészület: 30 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs különösebb story, nagyon finom, laktató étel:).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, megszórjuk borssal és állni hagyjuk.
  2. A vöröshagymát szeletekre, a répát negyedekre vágjuk.
  3. A zöldbabot és a gombát is felaprítjuk.
  4. Egy kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, mellé tesszük a vöröshagymát, fokhagymát.
  5. Alufóliával lefedve, sütőben félig puhára pároljuk.
  6. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, a gombát olajon megpároljuk.
  7. A krémsajtot és a tejfölt kikeverjük, beleforgatjuk a gombát és a lecsepegtetett zöldbabot.
  8. Ezt a szószt a csirkecombokra öntjük és fedetlenül visszatesszük a sütőbe. Pirulásig sütjük.
     


 

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 047
elküldve: 6
receptkönyvben: 130
elkészítve: 1/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldbabos csirkecomb, krémsajtos-zöldbabos csirke felsőcomb, csirkecomb krémsajtosan zöldbabbal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Sat, 2012-08-18 18:19

Kedves Méhecske:)
Igazad van,tényleg nem írtam le a sárgarépa történetét:)))Igen,a hagymákkal együtt rakjuk a húshoz.De kihagytam belőle mert nem nagyon szeretem.
Próbáld ki ezt a receptet mert tényleg nagyon finom:)
Köszi az észrevételt:)
Üdv:Csilla:)

Salamon Csilla
Salamon Csilla / Salamon Csilla Sat, 2012-08-18 18:14

Kedves Boribon:)
A hernyó szája paradicsom.Az simán ott marad az uborkán csak oda tettem.A szemei:egy pici majonézre tettem az egész fekete borst.És ez az étel valóban szaftos:)
További szép napot:)
Csilla:)

Boribon
Boribon / Boribon Thu, 2012-08-09 02:03

Nagyon tetszik! Pont most csinaltam rakott babot, de nem lett valami jo, mert nagyon szaraz es "gurulos" lett. Ez sokkal szaftosabbnak tunik, a maradek babbol ezt probalom ki. A hernyonak hogy csinaltad a szemet es a szajat?

méhecske
méhecske Wed, 2012-08-08 20:45

Kedves Csilla! Nagyon guszta és biztosan finom is ez az étel, el is fogom készíteni! Előtte lenne azonban egy kérdésem: A negyedelt répával nem derült ki, hogy mi történik, a vöröshagymával és a fokhagymával adjuk a húshoz? Bár, ha kimarad se történhet nagy baj, biztosan sikere lesz Nálam is!
Köszönöm a receptet!

982
csirke felsőcomb 10 db
vöröshagyma 2 közepes fej
sárgarépa 2 db
gomba 25 dkg
zöldbab 30 dkg
tejföl 450 g
krémsajt 10 dkg
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
napraforgó olaj 1 ek