Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabfőzelék 11. - sajttal töltött párizsival

Zöldbabfőzelék 11. - sajttal töltött párizsival
Zöldbabfőzelék 11. - sajttal töltött párizsival
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű szerintem nagyon finom, és gyorsan kész.

hozzávalók / 4 adag

A főzelékhez

A párizsihoz

ajánlat

A főzelékbe én babérlevelet is tettem, mert jó ízt ad neki.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot forrásban lévő, enyhén sós vízbe tesszük, és puhára főzzük.
  2. Kevés tejjel, tejfölel, kb. 1 evőkanálnyi pirospaprikával és 8 dkg liszttel habarást készítünk, amit szépen lassan a zöldbabhoz csurgatunk.
  3. Ízlés szerint ecettel, cukorral, kis sóval, borssal ízesítjük.
  4. Forralunk rajta egyet, majd félretesszük.
  5. Egy vékony szelet párizsira rátesszük a sajtot, majd befedjük még egy párizsival. A szokásos módon bepanírozzuk, majd bő, forró olajban megsütjük. Minden párizsival így járunk el.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 511
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Reni1996

Mióta szakács: 2011.06.05.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölös zöldbabfőzelék rántott párizsival, zöldbabfőzelék

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Sat, 2014-03-29 09:45

Ízlett mindenkinek és egész jó ezzel a feltéttel.

1061
zöldbab 50 dkg
tejföl 2 dl
tej 1 ek
finomliszt 8 dkg
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ecet 1 kk
cukor 0.5 teáskanál
párizsi 20 dkg
sajt 20 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
finomliszt 5 dkg
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl