Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis zöldségragu

Virslis zöldségragu
Virslis zöldségragu
55 perc / előkészület: 30 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Receptkártyás szintén, de nagyon jó! :)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Változat: Készítsük el a ragut idény vagy fagyasztott zöldségfélékből. Még finomabb lesz, ha főzőtejszínt keverünk bele, a virslit pedig sült csirkemellel helyettesítjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát finomra vágjuk, a póréhagymát megtisztítjuk, hosszában felvágjuk, jól kiöblítjük, majd átlósan 2 cm-es darabokra vágjuk. A sárgarépát meghámozzuk, szintén ferdén felszeleteljük. A karalábét meghámozzuk, kockákra vágjuk.
  2. A vöröshagymát az olajban, serpenyőben kis lángon megpároljuk, majd az előkészített zöldségféléket hozzáadjuk, és pár percig együtt sütjük. A zöldséglevessel felöntjük, és kb. 20 percig kis lángon puhítjuk.
  3. 2 majoránna ágról a leveleket lecsipkedjük, durvára aprítjuk, és a zöldségraguhoz keverjük. Az egészet megsózzuk, megborsozzuk.
  4. A virslit felkarikázzuk, és a főzési idő vége előtt 5 perccel az ételbe keverjük. A ragut ecettel ízesítjük, majoránnával díszítjük, és burgonyalepénnyel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 332
elküldve: 3
receptkönyvben: 90
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges egytál virslivel, virslis egytál zöldségekkel, póréhagymás virslis zöldséges ragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

196
vöröshagyma 1 közepes fej
póréhagyma 2 közepes db
sárgarépa 50 dkg
karalábé 2 db
napraforgó olaj 2 ek
zöldség alaplé 7.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 3 szál
virsli 210 g
vörösborecet 1 ek