Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis spagetti

Virslis spagetti
Virslis spagetti
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pároméknál volt szokás így készíteni a "bolognai spagettit". Mi nagyon szeretjük, mert finom és könnyen elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

A spagettihez

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát forrásban lévő vízben kifőzzük. A hagymát apróra vágjuk, a virslit lereszeljük.
  2. Kevés olajon a hagymát megdinszteljük, majd beletesszük a pirospaprikát, sózzuk, borsozzuk.
  3. Rátesszük a lereszelt virslit, és felöntjük annyi olajjal, hogy ellepje.
  4. Jól megpirítjuk, majd a fölösleges olajat leöntjük róla.
  5. Tejföllel vagy reszelt sajttal kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 031
elküldve: 0
receptkönyvben: 85
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Manda

Mióta szakács: 2011.07.14.
21 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

reszelt virslis tészta, hagymán sült reszelt virsli spagettivel, hamis bolognai spagetti

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Tuvia13
Tuvia / Tuvia13 Tue, 2011-10-11 21:43

ma elkészítettem végre, és a vártnál is jobb lett! nekünk nem lesz elég a csomag virsli sem legközelebb :)
füstlivel nagyon izgalmas íze lett! köszi!

kitike
Kitike / kitike Thu, 2011-09-22 21:38

Szerintem is csak pici olajon elég megpirítani a virslit. Én még nem is reszeltem soha virslit :) ez a recept fog még nálam fizetés előtti napon, meg ötlet- és időhiányban életet menteni!!

mallmax
Manda / mallmax Fri, 2011-09-23 09:02

Idáig még én sem reszeltem virslit sosem.De ez a recept a kedvencem lett.

Tuvia13
Tuvia / Tuvia13 Thu, 2011-09-22 20:44

Amúgy tetszik a recept, sosem találtam volna ki magamtól! Biztos kipróbálom!

Tuvia13
Tuvia / Tuvia13 Thu, 2011-09-22 20:43

Miért kell felönteni olajjal, ha utána leöntjük róla? (nem kötekedésből kérdezem, csak nekem picit furcsa lépés)

mallmax
Manda / mallmax Fri, 2011-09-23 09:01

Szia!A párom szokta így csinálni,mert kevés olajban pirítva mindig lekapja.

797
vöröshagyma 1 közepes fej
virsli 200 g
napraforgó olaj 1 ek
spagetti tészta 500 g
fűszerpaprika 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
tejföl 175 g
sajt 100 g