r
Nosalty Logó

Virslis quiche

0217
Virslis quiche
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

577
Kalória
22.9g
Fehérje
25.4g
Szénhidrát
42.2g
Zsír
89.1g
Víz
252.6g
Koleszterin
737.5mg
Élelmi rost
1.5g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 577 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2306 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 269 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    42.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1432.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    338 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    283 mg
  • Nátrium
    752 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    89.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    214 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    213 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 577 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.7 g

Zsír

  • Összesen
    168.8 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1011 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5729.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    1353 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    1131 mg
  • Nátrium
    3010 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    101.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    356.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    857 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    596 mg
  • Retinol - A vitamin:
    853 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    976 micro
Összesen 2306 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    670.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    352 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    11.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 269 kcal

Elkészítés

  1. A leveles tésztát pitetálban formára vágjuk.
  2. A virsliket függőlegesen bevágjuk, szinte félbevágva, de a végén 1-2 centit egyben hagyva. A két "szárat" kifelé hajtjuk, szívet formázva.
  3. A tojásokat sózzuk, borsozzuk, ízesítjük petrezselyemmel, és felverjük, majd hozzákeverjük a tejfölt.
  4. A virsliket a képen látható módon elhelyezzük a leveles tésztán, és köré öntjük a tojásos keveréket, majd reszelt sajtot szórunk a szívek közepébe.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Jó étvágyat!:)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és laktató is egyben.

További receptek

Spenótos-zöldborsós quiche

A quiche receptje sokakat elrettent, leginkább azért, mert nehéznek mutatja magát. Az alábbi verzió ezt próbálja fellazítani, ugyanis mind a tészta, mind a töltelék összeállítás ...

Lakos Benedek

Quiche lorraine egyszerűen

A francia szakácskönyvek dugig vannak jobbnál jobb pitékkel, ezek ősanyja pedig nem más, mint a quiche lorraine. Ez az omlós tésztájú, sós töltelékű piték legegyszerűbb verziója, nem ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...