Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tóthos krumplisaláta

Tóthos krumplisaláta
Tóthos krumplisaláta
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ismerősömtől kaptam ezt a receptet, kipróbáltam, és mindenkinek ízlett.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sült húsok, rántott húsok kíváló körete.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat héjában megfőzzük, kihűtjük, leszedjük a héjukat és karikára vágjuk.
  2. A lilahagymát apró kockákra vágjuk.
  3. A petrezselyemzöldjét is apróra vágjuk.
  4. Egy kisebb tálba beleöntjük a tejfölt, hozzáadjuk a hagymát, a petrezselymet és az olívaolajat, majd sózzuk-borsozzuk. Jól összekeverjük.
  5. Az egészet ráöntjük a felkarikázott krumplira, és óvatosan átforgatjuk, hogy mindenhova jusson.
  6. Hűtőbe tesszük tálalásig.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 853
elküldve: 0
receptkönyvben: 268
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

pötyi64

Mióta szakács: 2010.07.08.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tejfölös krumplisaláta, krumplisaláta Tóth módra, tejfölös burgonyasaláta

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

moncsicsi83
moncsicsi83 Sun, 2014-12-21 14:00

Köszönöm szépen a receptet, ma én is elkészítettem és nagyon finom lett!

mated7
mated7 Sat, 2011-08-27 15:38

Ma megcsináltam, nagyon finom lett! Köszi a receptet!
Üdv: Éva

pötyike64
pötyi64 / pötyike64 Mon, 2011-04-25 13:34

Szia Angyalka13!
Örülök, hogy ízlett!:)) Szívesen!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Pötyi

szosa2
szosa2 Thu, 2010-10-28 06:42

Mi a krumplisalátának a hagymát ecetes vízben megfőzzük így nem lesz hagymaszagú az étel.

pötyike64
pötyi64 / pötyike64 Thu, 2010-10-28 06:54

Szia Szosa 2!
Köszönöm a tippet!
Én is szoktam alkalmazni, ha más jellegű hagymás salátát csinálok, csak leforrázom a hagymát és már akkor elveszi azt a kellemetlen erős ízt. Én nem használok hozzá ecetet.
Pötyi

303
burgonya 6 közepes db
tejföl 375 g
olívaolaj 1 ek
lila hagyma 2 közepes db
petrezselyem 0 ízlés szerint
bors 1 kk
0 ízlés szerint