Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyári krumplisaláta Salamon Csillától

Nyári krumplisaláta Salamon Csillától
Nyári krumplisaláta Salamon Csillától
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyobb családi rendezvényre készítettem el ezt a salátát köretként.

hozzávalók / 4 adag

Salátához

Díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Burgonyát héjastól megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk, és felkarikázzuk.
  2. Zöldborsót sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Megpucolt főtt tojást, lilahagymát és az uborkát felszeleteljük.
  3. Egy tálba tesszük a megpucolt és felkarikázott alapanyagokat, hozzáadjuk a tejfölt, majonézt. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, belepréseljük a fokhagymát, és óvatosan összekeverjük.
  4. Tetejét simára igazgatjuk kanál segítségével, vékony tejföl réteget húzunk rá.
  5. Koktélparadicsomot felszeleteljük, virágformát alakítunk ki vele. Olajbogyó a virágunk közepe, petrezselyem szárával és a leveleivel díszítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 221
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

krumplisaláta, burgonyasaláta, tejfölös krumplisaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

521
burgonya 70 dkg
fokhagyma 2 gerezd
főtt tojás 4 db
lila hagyma 2 közepes db
kígyóuborka 1 közepes db
zöldborsó 20 dkg
tejföl 2 dl
majonéz 10 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
koktélparadicsom 3 db
fekete olajbogyó 3 db
petrezselyem 1 csokor