Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tönkölybúzás morzsa málnás joghurttal

Tönkölybúzás morzsa málnás joghurttal
Tönkölybúzás morzsa málnás joghurttal
26 perc / előkészület: 20 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Málna helyett elkészíthetjük más gyümölccsel is.

hozzávalók / 2 adag

A málnás joghurthoz:

A morzsához:

A sütéshez, szóráshoz:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnás joghurthoz az összes hozzávalót pürésítjük.
  2. A morzsához: a tojások fehérjét csipet sóval habosra verjük. A tojások sárgáját a vaníliás cukorral és cukorral krémesre keverjük, majd a tejjel váltakozva hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
  3. A vajzsírt egy serpenyőben felforrósítjuk. A tojásfehérje habját a tésztához keverjük.
  4. A masszát a serpenyőbe öntjük, közepes hőmérsékleten kb. 3 perc alatt aranysárgára sütjük, négybe osszuk, megfordítjuk, és további kb. 1 percig sütjük. Két villával kisebb darabokra tépdeljük, és további 1-2 percig sütjük.
  5. A morzsát tányérokra osszuk, megszórjuk a málnával, ráöntjük a málnás-joghurtot. A pisztáciával és a porcukorral megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 576
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

császármorzsa málnás öntettel, pisztáciás málnás császármorzsa, málnajoghurtos morzsa

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

674
málna 75 g
joghurt 150 g
vaníliás cukor 1 csomag
cukor 2 ek
tojás 2 db
vaníliás cukor 1 csomag
cukor 2 ek
1 csipet
tönkölybúza liszt 125 g
sütőpor 0.5 teáskanál
tej 200 ml
ghee 2 ek
málna 75 g
pisztácia 10 g
porcukor 2 teáskanál