r
Nosalty Logó

Tönkölybúzás morzsa málnás joghurttal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Tönkölybúzás morzsa málnás joghurttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A málnás joghurthoz:

A morzsához:

A sütéshez, szóráshoz:

Összesen 675 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A málnás joghurthoz:

A morzsához:

A sütéshez, szóráshoz:

Összesen 1348 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A málnás joghurthoz:

A morzsához:

A sütéshez, szóráshoz:

Összesen 162 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1061.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    277 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    466 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.1 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    196 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    509 micro
Összesen 675 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    45.7 g

Zsír

  • Összesen
    49.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    440 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2123.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    553 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    933 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    188.2 g
  • Cukor
    95 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    352.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    391 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    150 micro
  • Kolin:
    338 mg
  • Retinol - A vitamin:
    383 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1018 micro
Összesen 1348 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    253.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 162 Kcal

Hozzávalók

A málnás joghurthoz:

A morzsához:

A sütéshez, szóráshoz:

Elkészítés

A málnás joghurthoz:

  1. A málnás joghurthoz az összes hozzávalót pürésítjük.
  2. A morzsához: a tojások fehérjét csipet sóval habosra verjük. A tojások sárgáját a vaníliás cukorral és cukorral krémesre keverjük, majd a tejjel váltakozva hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
  3. A vajzsírt egy serpenyőben felforrósítjuk. A tojásfehérje habját a tésztához keverjük.
  4. A masszát a serpenyőbe öntjük, közepes hőmérsékleten kb. 3 perc alatt aranysárgára sütjük, négybe osszuk, megfordítjuk, és további kb. 1 percig sütjük. Két villával kisebb darabokra tépdeljük, és további 1-2 percig sütjük.
  5. A morzsát tányérokra osszuk, megszórjuk a málnával, ráöntjük a málnás-joghurtot. A pisztáciával és a porcukorral megszórva tálaljuk.
  • Sütés ideje: 6 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1764
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Málna helyett elkészíthetjük más gyümölccsel is.

Hozzávalók

A málnás joghurthoz:

A morzsához:

A sütéshez, szóráshoz:

Címlapról ajánljuk