Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas tésztasaláta ahogy Glaser készíti

Tonhalas tésztasaláta ahogy Glaser készíti
Tonhalas tésztasaláta ahogy Glaser készíti
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, laktató saláta

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát fövő sós vízben kb. 8 perc alatt megfőzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk. A tojásokat kb. 10 perc alatt megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghántjuk, hűlni hagyjuk.
  2. A paradicsomot és a zellerszárat vékony szeletekre, a jégcsapsalátát vékony csíkokra, a hagymát apró kockákra vágjuk.
  3. A tonhalat leszűrjük. A tonhal 2/3-át a hagymával, 2 tk kapribogyóval és a citromlével pürésítjük, majd hozzákeverjük a joghurtot és a majonézt. Sóval, borssal ízesítjük. A megmaradt tonhalat darabokra tépkedjük.
  4. A jégcsapsalátát, a paradicsomot, zellert, tésztát, 1 tk kapribogyót, a darabokra tépkedett tonhalat elkeverjük az öntettel. Majd óvatosan hozzákeverjük a szeletekre vágott tojásokat.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 697
elküldve: 3
receptkönyvben: 130
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhalas-tojásos tésztasaláta, tésztasaláta tonhallal és zöldségekkel, zöldséges tonhalas tésztasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

414
tojás 3 db
paradicsom 4 közepes db
halványító zeller 250 g
tészta 150 g
jégsaláta 1 db
lila hagyma 1 közepes db
tonhalkonzerv 185 g
kapribogyó 3 teáskanál
citromlé 1 ek
joghurt 150 g
majonéz 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint