r
Nosalty Logó

Tonhalas tésztasaláta ahogy Glaser készíti

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Tonhalas tésztasaláta ahogy Glaser készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 413 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1652 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 90 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1145.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    385 mg
  • Nátrium
    477 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    353.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    155 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    105 micro
  • β-karotin
    888 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 413 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.1 g

Zsír

  • Összesen
    64.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    593 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4582.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    285 mg
  • Kálcium
    541 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    281 mg
  • Foszfor
    1540 mg
  • Nátrium
    1909 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    164.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1414.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    620 micro
  • K vitamin:
    275 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    714 micro
  • Kolin:
    598 mg
  • Retinol - A vitamin:
    315 micro
  • α-karotin
    419 micro
  • β-karotin
    3554 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    2936 micro
Összesen 1652 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    246.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    191 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    554 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 90 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát fövő sós vízben kb. 8 perc alatt megfőzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk. A tojásokat kb. 10 perc alatt megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghántjuk, hűlni hagyjuk.
  2. A paradicsomot és a zellerszárat vékony szeletekre, a jégcsapsalátát vékony csíkokra, a hagymát apró kockákra vágjuk.
  3. A tonhalat leszűrjük. A tonhal 2/3-át a hagymával, 2 tk kapribogyóval és a citromlével pürésítjük, majd hozzákeverjük a joghurtot és a majonézt. Sóval, borssal ízesítjük. A megmaradt tonhalat darabokra tépkedjük.
  4. A jégcsapsalátát, a paradicsomot, zellert, tésztát, 1 tk kapribogyót, a darabokra tépkedett tonhalat elkeverjük az öntettel. Majd óvatosan hozzákeverjük a szeletekre vágott tojásokat.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 163
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 11823
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom, laktató saláta

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!