r
Nosalty Logó

Tonhal bhajji mentaszósszal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tonhal bhajji mentaszósszal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A szószhoz

Összesen 280 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A szószhoz

Összesen 1115 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A szószhoz

Összesen 159 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    813.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    291 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    119.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 280 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.5 g

Zsír

  • Összesen
    54.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3253.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    640 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    290 mg
  • Foszfor
    1165 mg
  • Nátrium
    984 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    476.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    504 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    461 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1115 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 159 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

A szószhoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A tonhalkonzervet hagyjuk szűrődni, majd egy villával szétnyomkodjuk.
  2. A csicseriborsólisztet elkeverjük a római köménnyel, korianderrel, sóval, borssal, 3 ek joghurttal és a vízzel. A végen hozzákeverjük a tonhalat.
  3. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a tonhalas masszából evőkanállal kis halmokat rakunk a serpenyőbe, elsimítjuk, majd oldalanként kb. 3-3 perc alatt aranybarnára sütjük.
  4. Konyhai papírra szedjük, és hagyjuk szűrődni.
  5. A mentát megmossuk, lecsöpögtetjük, a leveleket letépkedjük és apróra vágjuk, a maradék joghurthoz adjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
  • Sütés ideje: 6 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6055
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 11.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A bhajji egy fűszeres snack az indiai konyhából.

Hozzászólások

Marti48

Kedves Glaser, az aktualisan leközölt halas-receptek közül rögtön a Tiedet valasztottam ki, köszönettel eltettem. Leven a koriandert nem szeretjük, valami massal füszerezem majd a lepenykeket. Csicseriborso Liszt helyett hasznalhatok kukoricalisztet? Üdvözlettel, Marti

Hozzávalók

A halhoz

A szószhoz

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.