Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött kagylók

Töltött kagylók
Töltött kagylók
18 perc / előkészület: 10 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan összedobható, ízletes saláta, tésztába bújtatva. Mindamellett, hogy finom és laktató, a hidegtálon is nagyszerűen mutat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát főzzük ki enyhén sós, bő vízben (al dente-re), majd szűrjük le és tegyük félre. Az almának távolítsuk el a magházát, és vágjuk kisebb kockára.
  2. A sonkát, sajtot és a főtt tojást is szintén kockázzuk fel.
  3. Keverjük össze a tejfölt a majonézzel, ízesítsük sóval, borssal, és forgassuk össze a felkockázott hozzávalókkal.
  4. Töltsük meg a kagylókat a majonézes salátával, és tálaljuk olívaolajjal meglocsolt salátaágyon.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 297
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Judit69

Mióta szakács: 2014.11.15.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes salátával töltött tészta, töltött óriás kagyló, kagylótészta töltve

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

630
alma 1 közepes db
sonka 15 dkg
füstölt sajt 10 dkg
főtt tojás 3 db
tejföl 2 ek
majonéz 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tészta 35 dkg