Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött gombafejek rukkolaágyon

Töltött gombafejek rukkolaágyon
Töltött gombafejek rukkolaágyon
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors pikk-pakk ebéd, 4 főre.

hozzávalók / 4 adag

Gomba

Saláta

Szólj hozzá!

elkészítés

Gomba

  1. A kockára vágott csirkemellet megpirítjuk serpenyőben olajon, majd egy tálba öntjük. Hozzákeverjük a tejfölt, és megfűszerezzük.
  2. Gombákat megpucoljuk, egy sütőpapírral bélelt tepsire rendezzük. A húsos keveréket egyenletesen a gombákra halmozzuk, majd megszórjuk reszelt sajttal.
  3. Előmelegített sütőbe toljuk 20 percre.

Saláta

  1. A citrom levét kifacsarjuk, elkeverjük a balzsamecettel és a rukkolára öntjük. Kézzel picit megforgatjuk a leveleket az öntetben.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 17
össznézettség: 1 377
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vivuc

Mióta szakács: 2014.07.17.
20 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: ősz
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: töltött zöldség
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gomba csirkével töltve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

261
gomba 8 nagy db
olívaolaj 1 ek
csirkemell filé 50 dkg
tejföl 2 ek
sajt 5 dkg
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
petrezselyem 2 teáskanál
fokhagymapor 1 teáskanál
rukkola 250 g
citromlé 1 citromból nyert
balzsamecet 1 ek