Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttal töltött gomba nikuszbaby konyhájából

Sajttal töltött gomba nikuszbaby konyhájából
Sajttal töltött gomba nikuszbaby konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyucim készítette el, és fincsi volt... Mi krémfehér sajttal készítettük (azt jobban szeretjük).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombafejeket megtisztítjuk, a szárakat eltávolítjuk, megmossuk és megsózzuk őket.
  2. A tojást felverjük habosra, ízesítjük még egy kis sóval, borssal, petrezselyemmel. Előkészítjük a lisztet, a zsemlemorzsát és a tojást is külön tálban.
  3. A sajtot felvágjuk apró kis kockákra (szemre lehet látni, hogy mekkorára kell, pont a gomba fejébe "beleragadjon"). Tehát az összeset megtöltjük a sajttal.
  4. Majd szépen bepanírozzuk, liszt-tojás-zsemlemorzsa.
  5. Legvégül bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 618
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal töltött gombafejek, krémfehér sajttal töltött gomba, töltött-rántott gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

517
gomba 50 dkg
feta sajt 15 dkg
tojás 3 db
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor