Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos-snidlinges sajtkrém

Tojásos-snidlinges sajtkrém
Tojásos-snidlinges sajtkrém
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sütemény sütés után maradt sajtkrémem, így hasznosítottam újra.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szendvicskrémnek kenyérre kenve, töltött tojásba tölteléknek, pirítósra kenve, csukott szendvics töltelékének...

A krém bővíthető apróra vágott sonkával, kolbásszal. Hidegtálakon is jól használható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajból és lisztből rántást készítünk, tejjel fölengedjük, sózzuk, borsozzuk, sűrűre főzzük.
  2. Még forrón belekeverjük a tömlős és a reszelt sajtokat. Kihűtjük.
  3. A tojásokat kis kockákra, a snidlinget apróra vágjuk.
  4. A tojást, snidlinget, majonézt, mustárt a kihűlt sajtkrémbe keverjük, ízesítjük, ha kell.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 667
elküldve: 7
receptkönyvben: 180
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: 1

szakács

Czápika

Mióta szakács: 2011.08.29.
29 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből, maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

krémsajtos szendvicskrém, sajtos krém, sajtkrémes tojáskrém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

356
vaj 5 dkg
finomliszt 4 dkg
tej 3 dl
tömlős krémsajt 10 dkg
trappista sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főtt tojás 3 db
snidling 0 ízlés szerint
majonéz 2 ek
mustár 1 teáskanál