Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojás nélküli csokitorta

Tojás nélküli csokitorta
Tojás nélküli csokitorta
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sajnos a tojásérzékenységem miatt nagyon nehéz olyan sütit találni, aminek kellemes, omlós a tésztája és nem fűrészpor ízű.

Viszont ez a süti eszméletlen finom, és egy véletlen brownie helyett keletkezett! :)

Eddig mindenkinek nagyon ízlett, és nagyon egyszerű elkészíteni.

hozzávalók / 4 adag

tészta

máz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. Egy kis, kör alakú tortaformát (20 cm) kikenünk kókuszzsírral, és kiszórjuk cukrozatlan kakaóporral.
  2. A száraz összetevőket egy tálban összekeverjük. A folyékony összetevőket folyamatosan hozzákeverjük a szárazhoz. Kézi habverővel alaposan összekeverjük. Beleöntjük a tortaformába, és 5 percig állni hagyjuk.
  3. 175 fokon, 35-40 percig sütjük.
  4. A mázhoz a csokit megolvasztjuk. Kist tálba rakjuk a csokidarabokat, beletesszük az 1 teáskanál kókuszolajat, és a mikróban 1 perc alatt feloldódik.
  5. A sütit hagyjuk kihűlni, és ha kihűlt, akkor rákenjük a csokit.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20 cm
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 133
elküldve: 1
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Bebe

Mióta szakács: 2018.03.27.
5 recept

receptjellemzők

alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: torta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

brownie, csokis süti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

558
teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 180 g
barna cukor 150 g
cukrozatlan kakaópor 3 ek
sütőpor 1 teáskanál
szódabikarbóna 1 teáskanál
vaníliaaroma 1 teáskanál
víz 240 ml
almaecet 1 ek
kókuszolaj 50 g
étcsokoládé 100 g
kókuszolaj 1 teáskanál