r
Nosalty Logó

Tiramisu brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szakál Benjámin
Tiramisu brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Brownie alap

Tiramisu

Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Brownie alap

Tiramisu

Összesen 1935 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Brownie alap

Tiramisu

Összesen 160 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    943.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    198 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    860 micro
Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    90.7 g

Zsír

  • Összesen
    105.5 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    848 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5661.8 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    1338 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    634 mg
  • Foszfor
    2363 mg
  • Nátrium
    1187 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    187.4 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    645.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    817 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    234 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    671 mg
  • Retinol - A vitamin:
    790 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    318 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5163 micro
Összesen 1935 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    431 micro
Összesen 160 kcal

Hozzávalók

Brownie alap

Tiramisu

Elkészítés

Brownie alap

  1. A cukormentes cukkini-brownie elkészítéséhez először meghámozzuk, és lereszeljük a cukkinit egy tálba, majd hozzákeverjük a tojást, a kókuszolajat, a vaníliát és a vizet.
  2. Egy másik edénybe kimérjük a lisztet, hozzákeverjük a fehérjeport, a sót, a kakaót, a sütőport és az édesítőt.
  3. Összekeverjük a két tál tartalmát, ha túl száraznak találjuk, teszünk még hozzá egy kis vizet, majd sütőpapírral kibélelt 20 cm-es tortaformába öntjük a keveréket. Feldaraboljuk a csokit és a diót, majd ízlés szerint megszórjuk vele a massza tetejét.
  4. 175 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, 20-25 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. A kész brownie-t kivesszük, és kb. 30 percig hűlni hagyjuk.

Tiramisu

  1. A krémhez különvesszük a tojássárgáját és a fehérjét. A tojássárgájába megy az édesítőszer és a vaníliaaroma, ezt fehéredésig felverjük, majd mehet bele a ricotta, a citrom leve és héja, és a habfixáló és ezzel is összekeverjük egy homogén állagú masszává.
  2. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd bele mehet a tojássárgájás egyveleghez.
  3. Szépen összedolgozzuk, hogy ne törjön össze a hab. A brownie-s alapra mehetnek a rumos kávéba forgatott babapiskóták, majd erre mehet rá a krém.
  4. A tetejére mehet még egy kis kakaópor, majd tegyük hűtőbe, vagy fagyasztóban több órára!
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7302
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tiramisu brownie
Szakál Benjámin 22 recept

Hozzávalók

Brownie alap

Tiramisu

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek