Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres tiramisu torta Györgyi konyhájából

Epres tiramisu torta Györgyi konyhájából
Epres tiramisu torta Györgyi konyhájából
50 perc / előkészület: 40 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fel akartam dobni a tortát színes cukorkákkal, de mikor ráöntöttem a meleg tortazselét, mind kiszívta a cukorkák színét, így szerintem ezt ki lehet hagyni belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babapiskótákat beáztatjuk a kávéba.
  2. A krémet elkészítjük a tejben, a rajta levő utasítások szerint.
  3. A tortát bekenjük a fele krémmel, és kirakjuk babapiskótával.
  4. 40 dkg epret apróra vágunk, és a babapiskóta tetejére tesszük. Kevés édesítővel meglocsoljuk az epreket.
  5. Ismét megkenjük krémmel, a tetejét kirakjuk félbevágott eperrel, színes cukorral, babapiskótával.
  6. A tortazselét elkészítjük a rajta levő utasítások szerint, és bevonjuk vele a tortát.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 036
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
szezon: tavasz
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tiramisukrémes epres torta, babapiskótás torta eperrel, epres tiramisu tortaformában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

509
piskótalap 25 dkg
pudingpor 2 tasak
babapiskóta 200 g
tej 5 ml
feketekávé 200 ml
eper 50 dkg
tortazselé 1 csomag
édesítőszer 2 ek