r
Nosalty Logó

Tésztasaláta fetával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tésztasaláta fetával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 454 kcal
  • 6% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1807 kcal
  • 6% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 6% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1155.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    282 mg
  • Nátrium
    538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    174.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    121 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    190 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    433 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 454 kcal
  • 6% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60 g

Zsír

  • Összesen
    73.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4620.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    185 mg
  • Kálcium
    896 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1128 mg
  • Nátrium
    2151 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    228.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    699.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    483 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    761 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    306 micro
  • β-karotin
    1730 micro
  • β-crypt
    97 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    703 micro
Összesen 1807 kcal
  • 6% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    429.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    161 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    717 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 168 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát (3 liter) sós vízben megfőzzük.
  2. A mustárt elkeverjük a narancslével és az olajjal, majd hozzákeverjük a letépkedett kakukkfű leveleket. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tésztát hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. Elkeverjük az öntettel.
  4. A paprikát kockákra, a paradicsomokat négybe, az olívabogyókat gyűrűkre, a fetát kockákra vágjuk.
  5. Az előkészített hozzávalókat a tésztához adjuk, és óvatosan összekavarjuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4636
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A paprikát helyettesíthetjük ½ uborkával, amelyet négybe, majd vékony szeletekre vágjuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...