r
Nosalty Logó

Tengeri sügér filé avokádó salsával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marcsus
Tengeri sügér filé avokádó salsával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A salsához

A páchoz

A halhoz

Összesen 352 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A salsához

A páchoz

A halhoz

Összesen 1414 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A salsához

A páchoz

A halhoz

Összesen 82 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    24.8 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    559.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    299 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    249.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    271 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    93 micro
  • β-karotin
    414 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    291 micro
Összesen 352 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    99.1 g

Zsír

  • Összesen
    91.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2236.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    180 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    329 mg
  • Foszfor
    1195 mg
  • Nátrium
    368 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    998.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    1085 micro
  • K vitamin:
    109 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    324 micro
  • Kolin:
    361 mg
  • Retinol - A vitamin:
    221 micro
  • α-karotin
    372 micro
  • β-karotin
    1657 micro
  • β-crypt
    86 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1162 micro
Összesen 1414 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    458 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 82 Kcal

Hozzávalók

A salsához

A páchoz

A halhoz

Elkészítés

A salsához

  1. A chilit hosszában kettévágjuk, kivágjuk az erejét és kiszedjük a magokat. Ha erősen szeretjük, akkor úgy, ahogy van apróra vágjuk.
  2. A római köményt egy jól felforrósított serpenyőben folytonos mozgatás és kevergetés mellett illatosra sütjük, kb. 40 másodpercig.
  3. A salsához valókat egy tálban összekeverjük, tálalásig félretesszük.

A páchoz

  1. A pác hozzávalóit összekeverjük, egy zacskóba öntjük vagy egy műanyag tálba rakjuk, és jól beleforgatjuk a halat. 5-10 percig pácoljuk.

A halhoz

  1. Kivesszük a halat a pácból, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk, belehempergetjük a lisztbe, és forró olajban kisütjük (egy oldal kb. 4 perc).
  2. A salsával tálaljuk.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 8644
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Tengeri sügér filé avokádó salsával
Marcsus 69 recept

Természetesen ezt a salsát bármilyen halhoz el lehet készíteni.

Hozzászólások

Hozzávalók

A salsához

A páchoz

A halhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek