Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes mascarponekrém málnával

Tejszínes mascarponekrém málnával
Tejszínes mascarponekrém málnával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, gyors és mutatós desszert, amelyet málnaidényen kívül, fagyasztott málnából is el lehet készíteni.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A málnát egy kicsit elnyomkodjuk, megszórjuk a barna cukorral, és hagyjuk állni.
  2. A mascarponét, a túróval, joghurttal, vanília kivonattal és cukorral simára keverjük.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a mascarponekrémhez.
  4. A krémet két részre osztjuk, az egyik krémhez hozzákeverjük az ételszínezőt. A kétféle krémet 2 nyomózsákba kanalazzuk.
  5. A színes krémet elosztjuk a poharak aljára, rajta elosztjuk a cukros málnát, majd rányomjuk fehér krémet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 921
elküldve: 3
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
adag: 3 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnakrém, gyümölcsös desszertkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

460
mascarpone 125 g
tehéntúró 125 g
joghurt 125 g
habtejszín 125 g
cukor 30 g
vanília kivonat 0.5 teáskanál
ételfesték 10 csepp
málna 150 g
barna cukor 1.5 ek