Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-káposztás kukoricaleves

Tejszínes-káposztás kukoricaleves
Tejszínes-káposztás kukoricaleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Főzőkurzuson készítettem először, azóta nagyon szeretjük! Gyors, finom és egyszerű recept :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát és a káposztát apróra vágjuk, és olajon kicsit megpirítjuk, majd felöntjük 1,5 liter vízzel.
  2. Hozzáadjuk a kukoricát, sót, borsot és a leveskockát, és ezzel együtt a zöldségeket puhára főzzük.
  3. Ráöntjük a tejszínt, és a keményítővel (vagy liszttel) ízlés szerint sűrítjük a levest.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 493
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

bdori90

Mióta szakács: 2014.09.28.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kukoricaleves, kukoricás-répás káposztaleves, tejszínes kukoricaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

261
sárgarépa 1 közepes db
káposzta 20 dkg
napraforgó olaj 2 ek
víz 1.5 l
csemegekukorica 30 dkg
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
főzőtejszín 2 dl
kukoricakeményítő 5 evőkanál