Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes csirkemell crème fraîche-vel

Tejszínes csirkemell crème fraîche-vel
Tejszínes csirkemell crème fraîche-vel
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és ízletes étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

 

  1. A csirkemellet mossuk, szárazra töröljük, csíkokra vágjuk.

  2. Az olajat felforrósítjuk, az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a csirkemellet, a fokhagymát, és további 1-2 percig pirítjuk. Megszórjuk borssal, ételízesítővel. Felöntjük a borral, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk.

  3. Hozzáadjuk a gombát, a kukoricát, a borsót és a tejszínt, majd fedő alatt 5 percig pároljuk.

  4. A crème fraîche-t elkeverjük a mustárral, és azt is hozzáadjuk a húshoz, egyet rottyantunk rajta, megszórjuk a zöldfűszerekkel. Ha szükseges, sóval, borssal ízesítjük.





  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 472
elküldve: 0
receptkönyvben: 94
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1947 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes csirkeragu gazdagon, gombás-zöldséges csirkeragu tejszínnel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

536
csirkemell filé 70 dkg
napraforgó olaj 3 ek
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 4 gerezd
fehérbor 150 ml
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 teáskanál
csemegekukorica 140 g
gombakonzerv 1 db
zöldborsó 4 dkg
főzőtejszín 200 ml
crème fraîche 125 g
mustár 2 teáskanál
kapor 1 ek
0 ízlés szerint