Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás tejszínes csirkemell Akara konyhájából

Gombás tejszínes csirkemell Akara konyhájából
Gombás tejszínes csirkemell Akara konyhájából
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha épp van kéznél egy kevés apróra vágott vöröshagyma, fokhagyma, nem rontja el, ha az olajon a csirke alá pirítunk egy picit.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson előírtak szerint főzzük meg.
  2. A csirkemellet daraboljuk fel, sózzuk be, a gombákat mossuk meg, és szeleteljük vagy negyedeljük.
  3. A kókuszolajat serpenyőben forrósítsuk fel közepes/magas lángon, a csirkemellet pirítsuk így fehérre.
  4. Ha a husi fehér, vegyük alacsonyabb fokozatra, adjuk hozzá a gombát. Pirítsuk, amíg kiereszti a levét és bebarnul.
  5. A levét ne főzzük el teljesen (ki kell kísérletezni, mikor jó nekünk a mennyisége, több lével picit folyósabb lesz a végeredmény).
  6. Öntsük le tejszínnel, keverjük el, ízesítsük kedvünkre, és főzzük a kívánt sűrűségűre.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 047
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Bernadett

Mióta szakács: 2013.04.04.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás csirkeragu, fusilli gombával és csirkével

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

471
csirkemell filé 60 dkg
kókuszolaj 1 ek
csiperkegomba 50 dkg
főzőtejszín 2 dl
fusilli tészta 20 dkg