Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-ananászos csirke Zsanna konyhájából

Tejszínes-ananászos csirke Zsanna konyhájából
Tejszínes-ananászos csirke Zsanna konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi nagy kedvencünk, gyorsan összedobható és kiváló vendégváró.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy hőállótálat (vagy tepsit) kikenünk vajjal, és a sajtot lereszeljük, a fokhagymát megtisztítjuk, a húst megmossuk.
  2. A csirkemellet sóval, borssal fűszerezzük, majd a kivajazott tepsibe helyezzük.
  3. A tejszínt, a lisztet és a zúzott fokhagymát összekeverjük.
  4. A csirkemellre rászórjuk az ananászdarabokat, ráöntjük a tejszínes szószt, és megszórjuk a reszelt sajttal.
  5. Előmelegített sütőbe helyezzük, és addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 633
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsanna

Mióta szakács: 2012.01.13.
41 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsis csirke ananásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

612
csirkemell filé 50 dkg
ananászkonzerv 30 dkg
fokhagyma 2 gerezd
sajt 30 dkg
főzőtejszín 2.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
vaj 2 ek